Cultura 21/03/2024

El claustre de Sant Domingo acollirà la 63a edició del Festival de Pollença del 4 al 30 d'agost

El concert inaugural serà a càrrec de l'Orquestra Filharmònica de Luxemburg, dirigida per Gustavo Gimeno

ARA Balears
1 min
Presentació del Festival de Pollença, al pati del casal Can Llobera.

PalmaEl claustre de Sant Domingo tornarà a acollir un estiu més el Festival de Pollença, que hi tindrà lloc del 4 al 30 d'agost. Així, d'acord amb les primeres dades que ha ofert aquest dijous l'organització de l'esdeveniment, el concert inaugural serà dia 4 d d'agost a càrrec de l'Orquestra Filharmònica de Luxemburg, dirigida per Gustavo Gimeno, amb el pianista Bruce Liu. Dia 7 es faràc un recital de piano a càrrec de Yuja Wang. La resta de dates en què es faran concerts seran els dies 10, 17, 24 i 30 d'agost.

A més, en aquesta edició tindran una especial rellevància els instruments de tecla, i per aquest motiu, la setmana del 4 al 10 d'agost es dedicarà al piano. Així mateix, a la programació hi haurà activitats paral·leles de formació amb les xerrades divulgatives El festival per a tothom. Enguany, aquestes sessions seran dia 16 de maig i els dies 7 i 15 de juny. Dues tornaran a ser a càrrec de Pere Estelrich i una la conduirà el periodista de Catalunya Clàssica Joan Vives.

Durant la presentació del festival, que ha tingut lloc al pati del casal de Can Llobera, també s'ha fet pública la continuïtat de Pere Bonet com a director artístic i s'ha anunciat com a novetat d'enguany que es recupera la Comissió Assessora, que s'incorporarà a l'estructura del Festival. La comissió està formada per Mònica Marí, Isabel Fèlix, Joan Company i Joan Campomar.

A l'acte hi han intervingut el regidor de Cultura i Festival, Miquel Àngel Sureda; el director artístic, Pere Bonet, i el batle de Pollença, Martí March, qui ha destacat que el festival "és un element d'èxit municipal, col·lectiu i musical i que forma part de la identitat de Pollença".

stats