ARTS ESCÈNIQUES
Cultura 04/10/2017

Circ, titelles, dansa i música en directe per a la nova edició del cicle de teatre infantil i juvenil Totimolt

La principal novetat és la inclusió de dues obres dirigides al públic adolescent

Ara Balears
3 min
Presentació del cicle de teatre infantil i juvenil Totimolt.

PalmaCirc, titelles, dansa i música en directe són algunes de les propostes de la nova edició del cicle de teatre infantil i juvenil Totimolt, que ha programat l’àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palma. Durant els propers cinc mesos –del 28 d’octubre al 24 de març– els actors pujaran a escena als teatres municipals Xesc Forteza, Catalina Valls i Mar i Terra. Per a aquesta edició, el programa inclou 13 propostes escèniques diferents per a totes les edats, des dels més menuts fins als joves de 18 anys.

El cicle Totimolt “pretén arribar a un públic infantil i juvenil i fomentar espectadors de futurs muntatges escènics”, en paraules del regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió. A més, “dona suport a aquelles companyies interessades en aquest criteri, intentant ajudar-los tant com sigui possible a donar a conèixer les seves produccions”. I, per acabar, “posa a l’abast de mestres, educadors i pares el món de l’escena a uns preus molt ajustats”.

Novetats

Enguany, la principal novetat és la inclusió de dues obres dirigides al públic adolescent per a joves entre 14 i 18 anys. La primera proposta és 'Ones', d’Ona Beneït, una reflexió sobre l’ús de les xarxes socials i de les noves tecnologies i com afecta els adolescents. La segona és 'Refugiats', un projecte escènic creat dins del marc de la reivindicació i la defensa dels drets humans, que s’oferirà als centres escolars.

Una altra de les propostes destacades és la presència de la Banda Municipal de Música, que oferirà tres concerts familiars a l’auditori del Conservatori Superior. Així mateix, hi haurà altres obres com 'MiraMiró', un espectacle de dansa i videoanimació de Baal que neix de l’univers de Miró; es recordarà gràcies a 'Giant Peach', de Colorín Coloradas, el centenari del naixement de Roald Dahl, autor d’obres com 'Charlie i la fàbrica de xocolata', i es podrà escoltar el nou projecte de Cecília Giménez, 'Sac de trons'.

Programa

El programa del Totimolt 2017/2018 inclou els següents espectacles:

Programa del cicle Tot i molt 2017
stats