Publicitat
Publicitat

Entren amb una màquina de jardineria a una sessió d'una pel·lícula de por i sembren el pànic

Les autoritats nord-americanes consideren que es tracta d'una "broma de mal gust" i que els autors només volien "espantar el públic"

La Policia de Newport Beach, Califòrnia, està buscant tres joves que dissabte passat a la nit van "aterrir" els espectadors d'un cinema quan van entrar amb una màquina de jardineria mentre es projectava el 'thriller' psicològic 'The gift'. Les autoritats consideren que es tracta d'una "broma de mal gust" i que els nois només pretenien "espantar" el públic.  

L'incident es va produir a les 11 de la nit als cinemes Edwards Big Newport 6, situats al comptat d'Orange, pocs minuts després que la projecció del film comencés. Els nois van entrar a la sala per una de les portes d'emergència. Un dels tres joves va començar a cridar mentre agitava enlaire una màquina de jardineria –de les que s'utilitzen per treure les fulles dels arbres al carrer–. La multitud, desconcertada i espantada, va fugir de la sala i tres persones van acabar amb ferides lleus.

"Literalment penses en 'La matança de Texas', que hi ha bojos allà fora i que et pots morir", ha comentat un dels espectadors, segons la cadena de televisió CBS. Fa només dues setmanes un espectador va matar dues persones i en va ferir nou més durant la projecció de la comèdia 'Trainwreck' en uns cinemes en Lafayette, Louisiana. L'autor de l'atac, John Rusell Houser, de 59 anys, va disparar a l'audiència amb una arma semiautomàtica i tot seguit es va suïcidar. 

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF