Cultura 06/04/2020

CineCiutat s'uneix a la iniciativa 'Sala Virtual de Cine', una web on s'estrenaran pel·lícules en línia

També hi haurà films d'èxit que van estar a la cartellera poques setmanes

Ara Balears
1 min
'La pasión en el arte' està disponible a partir d'aquest dilluns a la web de Sala Virtual de Cine

PalmaCineCiutat s'ha sumat a la iniciativa 'Sala Virtual de Cine', al costat d'altres cinemes de l'Estat i la distribuïdora A contracorriente. Es tracta d'un projecte que servirà per estrenar, en línia, pel·lícules que no han pogut arribar als cinemes perquè han tancat les sales a causa de la crisi sanitària de covid-19. A més a més, es podran veure algunes pel·lícules d'èxit que feia poques setmanes que eren en cartellera quan es va decretar l'estat d'alarma.

El calendari d'estrenes és el següent: La pasión en el arte (estrena mundial, dilluns 6 d'abril), Vivarium (dimecres 8), La alegria de las pequeñas cosas (divendres 10), Profesores de Saint-Denis (divendres 17). Quant a les preestrenes, per ara es podran veure Hasta que la boda nos separe i Especiales, ambdues disponibles a partir d'aquest dimecres, dia 8.

Per accedir als films, s'ha d'entrar a la pàgina web i clicar en un dels dos blocs: Darreres estrenes o Pròximament. Allà hi haurà les pel·lícules i, clicant-hi, es podran visionar i accedir a la seva fixa tècnica. Únicament serà en llogar la pel·lícula que l'usuari s'haurà de registrar en la

web (email, nom i edat) i pagar. Llogar la pel·lícula tindrà un cost de 13€ aprox., però amb el codi de promoció #salavirtualcineciutat es podrà llogar a 6,95€.

stats