Cultura 04/08/2021

El cineasta José Luis Guerín impartirà un taller al Menorca Doc Fest

Es tracta d'unes sessions exclusives amb places limitades entre els dies 15 i 17 d’octubre a la residència de creació Casa d’Artistes

ARA Balears
1 min
JOSÉ LUIS GUERIN: "S'ha posat  de moda un cinema de franquícia"

PalmaTorna el Menorca Doc Fest. El director i guionista José Luis Guerín, Premi Nacional de Cinematografia, impartirà un taller al festival de cinema i fotografia documental de Menorca el 15 d’octubre. Multipremiat per la pel·lícula En construcción (2001) –Goya al millor documental i premi especial del jurat al Festival de Cinema de Sant Sebastià, entre d'altres–, el cineasta oferirà sessions exclusives amb places limitades entre els dies 15 i 17 d’octubre a la residència de creació Casa d’Artistes.

El taller s'anirà perfilant segons els projectes aportats pels participants. És igual si són fotogràfics o cinematogràfics; llargs o curts; documentals, assajos, poemes o ficcions. Les propostes poden trobar-se en qualsevol de les seves etapes: tant en la gestació embrionària a partir d’unes idees, fotos, gravacions o escrits, com en l'etapa de postproducció final. A partir d’aquesta diversitat d’estadis i formats s'aniran discutint i somiant els projectes.

Es preveu que durant el taller hi hagi cert marge per fer feina en l'evolució dels projectes, així com per mirar pel·lícules que hi estiguin relacionades. La sessió serà molt més col·lectiva que no individual. Està dirigida a cineastes, fotògrafs, videoartistes, càmeres, realitzadors, estudiants de cinema... En general, a qualsevol persona interessada en el cinema. Ja es poden fer inscripcions a través de la pàgina web de Menorca Doc Fest.

stats