Música
Cultura 29/09/2022

Chayanne anuncia que la seva filla Isadora farà el salt a la música

L'artista porto-riqueny, de 54 anys, rebrà el premi Icono dels Billboard llatins per les més de quatre dècades de carrera artística

2 min
El cantant Chayanne el dia del seu 54è aniversari

BarcelonaL'artista porto-riqueny Chayanne ha anunciat a Miami el llançament del seu primer disc després d'una pausa de vuit anys. El cantant, aprofitant l'ocasió, ha revelat que la seva filla Isadora es prepara per seguir els seus passos en la música. "Estem gairebé preparats, espero que l'àlbum surti els primers mesos del 2023", ha indicat el cantant, que rebrà aquest dijous a la cerimònia de lliurament dels Billboard llatins el premi Icono, pels seus 44 anys de carrera. "Vaig començar en aquest negoci quan era molt petitó i gràcies als meus fans, als seus fills i fins i tot als seus nets, encara continuo en actiu. Tot això em fa sentir molt agraït", ha expressat Chayanne, de 54 anys, durant la setmana de la música llatina de Billboard.

Una cosa que li aporta un "plaer" especial és poder ser "testimoni" de l'evolució que ha viscut la música llatina. El que més l'emociona actualment és “el talent immens que tenen els joves”, assegura. Entre aquests joves hi ha la seva filla Isadora, de 21 anys, que es gradua aquest any com a llicenciada en música a la Universitat de Miami. "Estic desesperat perquè es graduï perquè treballem junts", ha dit el cantant de Salomé. "Em moro de ganes perquè faci pública la música que prepara", confessa Chayanne, que afirma que la seva "nena" compon, produeix, arranja i canta.

L'artista ha explicat que havia estat "nerviós i amb ansietat" abans de la seva reaparició, perquè per a ell és molt important "no decebre". És la mateixa raó per la qual no sortirà de gira fins a finals del 2023, perquè li implica un mínim de vuit mesos de preparació física i encara més de disseny i planificació logística. "Cada vegada que arribo a qualsevol país de parla hispana em reben com si fos casa meva i aquest afecte mereix la meva dedicació més gran i el millor de mi".

stats