Cultura 14/10/2019

El rap en català podrà rebre ajudes del Consell de Mallorca

El nou Catàleg d'Activitats Culturals recull unes 500 activitats, 59 de les quals són de nova creació

Ara Balears
1 min
Inca prepara tindrà varis escenaris per a la seva oferta musical.

PalmaEl Consell de Mallorca destinarà 800.000 euros a subvencionar activitats culturals als municipis, com ara concerts de rap en català, segons ha informat Efe. El nou Catàleg d'Activitats Culturals recull unes 500 activitats, 59 de les quals són de nova creació.

La vicepresidenta de la institució insular i conseller executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, ha dit que les 59 novetats d'aquesta edició són activitats teatrals, de dansa, conferències, lectures i una especialment dedicada a la integració lingüística, el rap en català per a joves". El termini perquè els ajuntaments sol·licitin la subvenció acaba el 24 d'octubre. "Una vegada més, i ja és la tercera edició, a través del catàleg el Consell vol que la cultura arribi a tota l'illa", ha afirmat Busquets.

Concretament, dins els 59 projectes s'hi inclouen activitats de teatre (10), dansa (1), música (20), art al carrer (5), cinema (1), rutes culturals (3), conferències (1), foment de la lectura (17) i integració lingüística (1). L'anunci de la posada en marxa del nou catàleg es publicarà dimarts al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

stats