Cultura 05/05/2021

El teatre Principal de Palma convoca dos càstings aquest mes de maig

L'espai cerca actors i ballarins per a dues noves produccions

ARA Balears
1 min
L'escenari del Teatre Principal de Palma.

PalmaEl teatre Principal de Palma ha convocat per a aquest mes de maig dos càstings. Un és per seleccionar entre quatre i sis ballarins de dansa contemporània i hip-hop per a la producció lírica Il trovatore. La inscripció (que es pot fer aquí) per a la preselecció s'obre aquest dimecres, 5 de maig, i durarà fins dia 8. La prova presencial serà dia 10 de maig. Il trovatore s'estrenarà a final de mes a la sala Gran.  

També se cerquen tres intèrprets per a El alivio, una nova producció que s’estrenarà la propera temporada. Es necessiten dos actors i una actriu. Es tracta d'una coproducció de Los Montoya, Amici Mei Produccions, Teatros de El Canal i el teatre Principal de Palma que s’estrenarà el setembre de 2021. Els assajos començaran dia 1 de juliol. Aquest és el formulari per inscriure-s'hi.

Durant el juny es convocaran dues proves de selecció més per a futures produccions. Es tracta de Descripció d'un paisatge, de Benet i Jornet, dirigida per Toni Casares, en una coproducció de la Sala Beckett i el teatre Principal de Palma. I d’una nova producció de circ del teatre Principal de Palma, amb direcció de Roberto Magro.

stats