Cultura 08/07/2019

Casa Planas convoca, amb Goethe Institut, un programa de residències d'investigació artística

Els projectes es poden presentar fins al 30 d'agost

Ara Balears
1 min
Arxiu de Casa Planas

PalmaCasa Planas obre amb el Goethe Institut una línia de residències d’investigació destinada a creadors contemporanis per desenvolupar i produir un projecte innovador que reflexioni i doni llum a les relacions culturals amb l’Arxiu Planas i amb la cultura alemanya.

Segons informa Casa Planas en un comunicat, es valoraran especialment projectes de mediació “que tenen un retorn social directe amb el nostre camp de treball i el nostra barri o que estiguin relacionats amb la temàtica d'arxius, postals, paisatge, turisme i memòria”. “També tenim un especial interès en les disciplines audiovisuals, performatives i propostes transdisciplinàries”, afegeixen.

En aquest programa es desenvoluparan espais de creació, processos d'investigació, possibles taules rodones, tallers d'intercanvi de coneixement, trobades entre artistes, comissaris, col·lectius i professionals del sector.

Els objectius principals són dur projectes de l'Estat i internacionals per aproximar projectes de l'exterior als artistes de les Illes i reflexionar i investigar des d'una perspectiva local sobre els fluxos culturals i les influències internacionals a l'Arxipèlag.

Es donaran quatre beques i els projectes seleccionats estan dotats amb un pressupost de producció de 1.500 € bruts, menys la modalitat D, que serà de 1.000 € bruts. La residència durarà un mes (de l'1 al 30 de novembre).

stats