Cultura 20/09/2018

El BLOOP aterra a Palma amb una instal·lació de realitat virtual

El festival multidisciplinari d'art urbà BLOOP, amb seu a Eivissa, es trasllada avui horabaixa a Palma per dur-hi a terme una instal·lació efímera

Ara Balears
1 min
Un usuari participant a la instal·lació

PalmaAnomenada "The Temple", la peça ha estat dissenyada per l'artista de Milà Lo Spino, desenvolupada per l'estudi creatiu Biokip Labs i amb so del duo musical Tranz Lasagne.

La instal·lació, que tindrà lloc a l'aparador de La Sirena, a l'avinguda d'Alexandre Rosselló, de Palma, a manera de galeria pop-up, és una peça interactiva amb la qual l'usuari toca unes percussions a través d'un casc de realitat virtual. Els seus moviments i els sons que genera es perceben en el món real com una 'performance'.

L'activitat s'emmarca dins les activitats off de la Nit de l'Art i estarà oberta al públic perquè qualsevol hi pugui participar.

El BLOOP International Proactive Festival és un festival multidisciplinari d'art urbà que es du a terme a Eivissa i que enguany ha celebrat la 8a edició. En els darrers anys ha comptat amb la participació d'artistes de renom internacional com Okuda, Spy, Phlegm, Spaik, Martha Cooper, entre d'altres.

stats