Festivals
Cultura 15/03/2023

Els Black Eyed Peas i Bad Gyal s'apunten a ballar al Mallorca Live Festival

La música sonarà a Calvià els dies 18, 19 i 20 de maig

1 min
Un moment del concert d'Alba Farelo, aka Bad Gyal, aquest dissabte a Barcelona

PalmaBlack Eyed Peas i Bad Gyal són les noves confirmacions de la sisena edició de Mallorca Live Festival, l´esdeveniment musical més important de les Illes Balears. La cita mallorquina tornarà els dies 18, 19 i 20 de maig del 2023 a l'antic Aquapark de Calvià amb una programació que es completarà properament amb els darrers noms i l'anunci de la festa de dissabte.

Dijous, 18 de maig, serà quan la catalana Alba Farelo, artísticament Bad Gyal, pujarà a l'escenari. És una de les artistes del moment, i ja va ser al Mallorca Live Fest el 2018. En els darrers temps ha fet dos espectaculars sold out al Palau Sant Jordi de Barcelona i el Wizink de Madrid. El torn de Black Eyed Peas serà divendres, dia 19, durant la segona jornada de festival.

Els tres Black Eyed Peas durant el concert d’ahir al Festival Cruïlla.

Aquests artistes se sumen a una proposta artística que es tancarà aviat. Compartiran cartell amb noms nacionals i internacionals com The Chemical Brothers, The Kooks, Quevedo, Vetusta Morla, Bomba Estereo, Peggy Gou, Moderat, Black Rebel Motorcycle Club, Natos i Waor, Viva Suecia, The Dandy Warhols, Ayax i Prok, Second, The Reytons, León Benavente, Ginebras, Helena Hauff, Sven Väth (Cocoon), Carlangas, Yendry i Seun Kuti&Egypt 80, entre molts altres.

stats