Cultura 22/12/2020

Es Baluard tindrà 1,9 milions de pressupost per a l'any que ve

El museu ha programat vuit exposicions per al 2021

Ara Balears
1 min
El Patronat de la Fundació Es Baluard Museu d’Art Contemporani de Palma

PalmaEl Patronat de la Fundació Es Baluard Museu d'Art Contemporani de Palma ha aprovat el Pla d'Actuació del Museu per a l'any que ve. Segons han detallat en una nota de premsa, el museu tindrà un pressupost d'1,9 milions d'euros i té previst organitzar un total de vuit exposicions.

Segons han detallat en la nota de premsa, Es Baluard disposarà 213.489 euros previstos de recursos propis. El Govern hi aportarà 700.000 euros; el Consell de Mallorca, 525.000, i l'Ajuntament de Palma, 496.250. A més, han explicat que, d'aquest pressupost, 218.669 euros es destinaran a la programació cultural.

D'altra banda, Es Baluard Museu treballa per presentar durant l'any 2021 el Laboratori d'Art i Pensament 'Zona de Contacte. Reparar la crisi', un nou programa de formació encara pendent de finançament, amb l'objectiu de constituir-se com a plataforma d'idees i espai de pensament crític, des de la interrelació entre la producció artística i cultural i les problemàtiques polítiques, socials o institucionals contemporànies.

La directora del museu, Imma Prieto, ha remarcat que "l'any 2021 es presenta difícil i els reptes són complexos, sobretot en l'àmbit econòmic. Per aquest motiu, malgrat que hem treballat l'any de manera global, tres dels nostres projectes estan sotmesos a la possibilitat de rebre una injecció pressupostària extraordinària".

stats