Cultura 14/07/2021

Es Baluard presenta un festival sobre poesia experimental i "coreografies al voltant de la veu"

'Mira a veure si …' inclou la presentació del darrer disc de Barba Corsini i les intervencions performàtiques de Laia Malo, Claudia Pagès i Bartomeu Ferrando

ARA Balears
2 min
Festival de poesia experimental 'Mira a veure si…'

PalmaLa poesia experimental i les noves coreografies al voltant de la veu seran les protagonistes, a partir del 16 de juliol, del festival 'Mira a veure si...', que es farà a Es Baluard. Segons han informat en un comunicat, el programa inclou la presentació del darrer disc de Barba Corsini, projecte musical del poeta Eduard Escoffet, i les intervencions performàtiques de Laia Malo, Claudia Pagès i Bartomeu Ferrando.

En aquesta trobada, que tindrà lloc des de les 19 fins a les 22.30 h, es donaran cita poesia, música, veu i performança, vinculada a l’exposició del mateix títol Mira a veure si … Poesia experimental i mail art a Mallorca, que presenta per primera vegada els materials de l’arxiu Risc i Ruptura 1973-1983 amb més de mil documents pertanyents a 196 autors de geografies diverses.

La jornada començarà amb una reinterpretació del poema visual Asfalt sobre arbres? (1978) d’Horacio Sapere, que integrarà fragments de poemes visuals de Clemente Padín, Mariann McErlain, Pep Canyelles i Jaume Pinya.

Després, es farà la performança Rates i Cuques, proposada per Clàudia Pagès, i la tercera part de l’activitat serà protagonitzada per Bartomeu Ferrando, performer i poeta visual, que durà a terme la seva performança poètica Traços sonors. Finalment, el festival es tancarà amb la presentació del darrer disc de Barba Corsini. Les cançons d’Un nou incendi sonaran al pati central del museu.

L'entrada al festival és gratuïta, però té places limitades, per la qual cosa la gent s'hi haurà d'inscriure abans a través de la web del museu. L’entrada al concert de Barba Corsini té el preu de 15 euros.

stats