MODA
Cultura 04/08/2017

Pau Aulí i Elisenda Aguilera, guanyadors de la Passarel·la Art Jove 2017

El certamen es va dur a terme al pati de la Misericòrdia i hi participaren 10 joves dissenyadors de moda

Margalida Mateu
1 min
Col·lecció 'Estuve en Mallorca y me acorde de ti' de Pau Aulí, primer premi de la Passarel·la Art Jove 2017.

PalmaDeu col·leccions de joves dissenyadors de les Balears foren els que lluïren aquest dijous a vespre en la final de la Passarel·la Art Jove 2017 al pati de la Misericòrdia. Públic i jurat coincidiren en l'alt nivell dels emprenedors que presentaven els seus dissenys, conceptes i innovacions.

Un jurat, format per professionals del sector de la moda, fou l'encarregat d'escollir les dues col·leccions vencedores de la nit d'entre els deu participants. El guanyador amb el primer premi fou Pau Aulí per la col·lecció 'Estuve en Mallorca y me acorde de ti'. El jurat va destacar "l'arriscada aposta del jove dissenyador així com la creativitat i la història i concepte del treball". El guanyador fou premiat amb 2.000 euros per una col·lecció en la qual la posidònia i altres elements naturals es conjugaren en forma de capell i unes peces carregades de personalitat acompanyada de la millor posada en escena del vespre. "Aquesta col·lecció xerra d'identitat i gènere", va expressar el vencedor.

Pau Aulí i Elisenda Aguilera, guanyadors de la Passarel·la Art Jove 2017 acompanyats del presentador Javier Matesanz i el jurat del premi.

El segon premi fou per la dissenyadora Elisenda Aguilera per la col·lecció 'Nord-oest', uns dissenys elegants i dugueders donaran la medalla de plata a la modista que s'emportà un premi de 1.000 euros. El jurat qualificà que la col·lecció d'Aguilera "de ser capaç de transmetre l'essència de Mallorca".

stats