ART
Cultura 23/03/2018

Propostes per a un dissabte d’Art Palma Brunch

Entre les 11 i les 14 h d’aquest dissabte, fins a 18 galeries, museus i centres d’art de Ciutat obren les portes per a la celebració d’una nova edició de l’Art Palma Brunch

i
Cristina Ros
1 min
Propostes per a un dissabte  D’Art Palma Brunch

PalmaEntre les 11 i les 14 h d’aquest dissabte, fins a 18 galeries, museus i centres d’art de Ciutat obren les portes per a la celebració d’una nova edició de l’Art Palma Brunch, contrapunt primaveral de la Nit de l’Art amb la qual comença el curs lectiu el mes de setembre.

Amb moltes propostes que s’inauguren per a l’ocasió i altres que segueixen el seu curs expositiu, Palma esdevé avui una ocasió tant per al descobriment d’artistes i obres i per a la trobada amb els seguidors habituals, i no tan habituals, dels projectes artístics que es generen en espais privats i públics de la ciutat.

Aquesta és la setena edició de l’Art Palma Brunch, que té lloc principalment al centre de Ciutat, a més de la Fundació Miró Mallorca que, com també fa Es Baluard, té jornada de portes obertes a la ciutadania. Entre la programació que s’ofereix per a aquest dia, en unes exposicions que restaran obertes durant setmanes, hem seleccionat deu exposicions com a proposta d’un dels recorreguts possibles per una oferta artística tan diversa en contingut i interès com la que s’ofereix en aquesta edició de l’Art Palma Brunch. Entre la trentena d’exposicions que formen part del programa, la d’aquestes pàgines només és un suggeriment de les que poden ser les més destacades.

stats