Art
Cultura 05/06/2023

Prorroguen el termini de presentació de projectes al premi Barbara H. Weil fins al 12 de juny

La convocatòria d'enguany està oberta a propostes artístiques visuals que se centrin en l'escalfament global i el canvi climàtic

ARA BAlears
1 min
L'Studio Wail s'ubica al Port d'Andratx

PalmaEl termini de presentació de projectes Barbara H. Weil s'ha prorrogat fins al 12 de juny. Així ho ha anunciat aquest dilluns l'organització de l'esdeveniment, Studio Weil, en un comunicat, en què ha recordat que la convocatòria d'enguany està oberta a propostes artístiques visuals que se centrin en l'escalfament global i el canvi climàtic, i que va dirigida a tots els artistes, majors de 18 anys, vinculats a les Balears.

Així, el jurat internacional –format per Anastasia Aukeman, María Baró, Hugo Bastidas, Enrique Juncosa, Rachel Libeskind, Gracie Mansion, Elena Ruiz i Amparo Sard– triarà entre quatre i sis artistes, que integraran l'exposició que s'inaugurarà el mes de setembre a l'Studio Weil. Entre els artistes seleccionats, el guanyador rebrà una invitació per a una residència de deu dies a Nova York.

A més, l'edició d'enguany inclourà, per primera vegada, el Premi del Públic, que rebrà l'artista més votat pels visitants que acudeixin a la galeria, el qual podrà exposar la seva obra individualment a Studio Weil el 2024. Els guanyadors es coneixeran a principis de setembre, a l'acte de celebració del 20è aniversari de l'espai.

stats