Arresten el cantant Cecilio G al Sónar per agressió a l'autoritat

El traper va assistir al festival de públic i es va posar violent

L.S.
1 min
Cecilio G entrant a cavall al Sónar

BarcelonaEls Mossos van arrestar aquest dijous al vespre el cantant de trap Cecilio G. per agressió a l'autoritat dins el recinte del festival Sónar, segons han informat a l'ARA. El festival confirma que el músic es va posar violent, que la seguretat privada va trucar als Mossos a les 21.30 h i que el van intentar reduir, però que ell s'hi va resistir amb cops i amenaces. Com a resultat, un mosso va resultar ferit lleu i també un vigilant de seguretat. Per això va ser arrestat i se l'acusa d'atemptat contra els agents de l'autoritat.

Segons Metropoli, els incidents haurien començat a plaça d'Espanya, on el cantant suposadament s'hauria abaixat els pantalons i masturbat davant d'una noia, que va avisar a seguretat. Els Mossos confirmen que els van donar l'avís que un home molt alterat causava aldarulls. Després de reduir-lo, els tècnics del SEM van decidir portar-lo en un centre sanitari per la seva valoració. Els Mossos desconeixen l'origen del conflicte que va originar aquest home de 28 anys.

Cecilio G., el rei del Bogatell, que va participar en el Sónar 2019 amb una actuació sonada a cavall, assistia al festival en qualitat de públic. Fins i tot es va creuar amb l'alcaldessa Ada Colau entre el públic.

stats