ARA Llegim
Cultura 13/07/2012

La caiguda de vendes a les llibreries catalanes, a l’ARA Llegim

El Gremi de Llibreters assegura que en els darrers tres anys les vendes han caigut un 20%. L'ARA Llegim observa els casos de set llibreries repartides per tot el territori, amb la intenció de matisar la xifra cas per cas

Ara
1 min
La Robafaves demana ajuda

BarcelonaLa llibreria Robafaves de Mataró demana una aportació a fons perdut de 250.000 € per part dels ciutadans amb l’objectiu de fer front al deute acumulat. L’ARA Llegim observa la caiguda de vendes en els darrers tres anys en llibreries com Laie, L’Espolsada, Geli, La Tralla, Llar del Llibre i Odissea i cooperatives com Abacus. El reportatge d'obertura comptarà també amb les veus del president del Gremi d'Editors de Catalunya, Xavier Mallafrè, i el president del Gremi de Llibreters, Antoni Daura.

A més, entrevista amb Isabel Olesti, que acaba de publicar la novel·la 'La pell de l'aigua' (Proa), i ressenyes del poemari 'De llindar en llindar', de Paul Celan, 'Un dia d'eleccions', d'Italo Calvino (Labutxaca), 'A dalt tot està tranquil', de Gerbrand Bakker –premi Llibreter– i l'obra poètica de Georg Trakl. El suplement comptarà també amb les opinions d'Ignasi Aragay, Eva Piquer, Àlex Gutiérrez i 'El secret' de Cristian Segura.

stats