Música
Cultura 12/12/2022

Antònia Font anuncia un nou concert

L'actuació tancarà la gira i tindrà lloc a Girona el 30 de setembre

ARA Balears
1 min
Antònia Font durant un concert

PalmaAntònia Font ha anunciat un nou concert; serà el que posarà punt final a la gira i tindrà lloc a Girona el 30 de setembre. En una entrevista a Els Matins de Catalunya Ràdio, el grup mallorquí ha explicat que l'actuació formarà part del festival Temporada Alta.

Aquest és el segon concert que anuncia el grup per al 2023, després del Cruïlla de Barcelona del 8 de juliol. El grup no ha especificat què passarà després d'aquest darrer gran concert de la gira i ha deixat la porta oberta a continuar en actiu. "Està a l'aire, ens està passant una cosa molt guapa. Seria un error pensar més enfora d'això, ara mateix està a l'aire. Estam concentrats en aquesta gira, vivint el present, i ja veurem com ens organitzam quan passi tot això", han declarat.

Segons ha explicat el mitjà català, l'actuació, que serà l'única en comarques gironines, tindrà lloc al Palau de Fires, que es recuperarà com a espai per a concerts de gran format, i les entrades ja són a la venda. A més, encara queden per concretar quatre actuacions més, que s'aniran revelant els propers mesos o setmanes, una de les quals es dona per fet que serà a Mallorca.

stats