Cultura 20/12/2021

Els Amics de les Arts tancaran la gira d''El senyal que esperaves' a Palma

El concert serà dia 14 de gener a l'Auditòrium, l'únic que hauran fet a les Balears

2 min
Ferran Piqué, Joan Enric Barceló i Dani Alegret.

Era setembre del 2020 quan varen treure el disc El senyal que esperaves. En plena pandèmia. El coronavirus els va trastocar molts plans, però Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Dani Alegret agraeixen haver pogut fer concerts aquest darrer any i mig, adaptar-se a les circumstàncies i continuar fent feina. "Recordant com estàvem el mes d'abril del 2020, encara considerem que hem tingut molta sort", diuen, mentre fan balanç de la gira que tancaran a Palma, amb un concert a l'Auditòrium, dia 14 de gener.

El pitjor d'aquests darrers temps ha estat no poder fer totes les actuacions que tenien previstes. "Acabar una gira i no haver passat per Lleida és una anomalia", asseguren. Així i tot, els membres del grup estan feliços de la rebuda que ha tingut aquest disc entre el públic, "de les millors després de Bed & Breakfast ". A més, ho valoren molt positivament, ja que els darrers temps de la banda han estat plens de canvis, especialment després de la partida d'Eduard Costa: "Per nosaltres, aquest disc era una manera de renéixer, i ens ha sorprès molt l'acollida per part del públic".

La darrera notícia d'Els Amics de les Arts és que han tret una nova versió de Jean-Luc amb el músic, cantant i compositor Pablo López. És un dels temes més populars del grup català -obria el disc Bed & Breakfast de l'any 2009-. La versió es va estrenar diumenge coincidint amb La Marató de TV3 (escoltau-la aquí).

Un 'meet&greet' per a subscriptors

Els subscriptors de l'ARA Balears que vulguin anar al concert d'Els Amics de les Arts entraran dins el sorteig d'unes entrades dobles. A més, aquestes entrades venen amb doble sorpresa: els afortunats tindran l'oportunitat de conèixer la banda abans del concert. Els interessats trobaran més informació sobre aquest sorteig a l'Espai del Subscriptor a partir d'aquest dimarts.

stats