Música

Boda a la vista? Anell sorpresa en el videoclip del nou disc d'amor de Rosalía i Rauw

La parella del moment en la indústria musical llança les tres cançons que conformen l'EP titulat 'RR'

3 min
Rosalía i Rauw Alejandro a la catifa vermella dels Grammy llatins 2022

BarcelonaSi Shakira triomfa amb les cançons de despit, Rosalía i Rauw Alejandro s'han proposat triomfar amb les cançons d'amor. I tres anys de parella han donat per a tres cançons d'amor. Aquesta mitjanit Rosalía i Rauw, convertits en RR, han llançat per fi a totes les xarxes –després d'una filtració abans de l'hora D, com ja va passar amb l'últim tema de la cantant, LLYLM– les tres cançons que conformen l'EP titulat RR, el primer projecte musical conjunt dels dos músics i parella. I el llançament incloïa una sorpresa: Rosalía mostrant un anell, presumiblement de compromís, al final del videoclip de Beso, l'únic publicat fins ara. Al vídeo, una plorosa Rosalía mostra a càmera l'anell mentre exclama: "Ai Déu meu! I jo aquí amb tot el rímel escampat!" Es tracta d'una joia de tall clàssic amb un diamant muntat sobre un anell d'or blanc.

Tot i el rebombori que ha causat l'anell, no és la primera vegada que els fans de Rosalía veuen aquesta joia. Fa gairebé un any, la cantant de Sant Esteve Sesrovires va penjar una foto en què apareixia lluint l'anell. Llavors, però, no van confirmar el compromís.

Com havien explicat a l'única entrevista que han ofert per fer promoció, al twitcher Ibai Llanos, les tres cançons representen tres etapes de l'amor. Durant l'entrevista van parlar sobre una possible boda després que l'streamer els preguntés de forma directa si tenien previst casar-se. "Ai, Ibai, quines coses tens! Sembles la meva àvia, que sempre em diu «Bé, i què?»", va exclamar, entre rialles, Rosalía. El seu company va afegir que quan l'àvia de la seva nòvia fa aquesta pregunta sempre se'l queda mirant a ell. Dijous al vespre van presentar el disc en un Instagram Live, on van anar punxant tema per tema i van anar comentant-los amb els seus seguidors, van ballar junts i van preparar una pinya colada.

Beso

La primera cançó es titula Beso i és la que ja van avançar a Instagram, un clavecí electrònic obre un reggaeton cridat a omplir les pistes de ball de parelles fent perreo i que apel·la a la necessitat de tenir a prop l'enamorat. Comença Rosalía: "Yo necesito otro beso, uno de esos que tú me das. Estar lejos de ti es el infierno, estar cerca de ti es mi paz". Al final del videoclip Rosalía apareix emocionada amb un anell i fa un petó al seu company: tot indica que és la seva manera d'anunciar que es casaran.

Vampiros

L'altre tema es titula Vampiros i és més percussiu, amb un sintetitzador greu que recorre el tema i uns fragments rapejats, que parlen del moment més explosiu de la parella, de les nits de festa desenfrenada. Comença directament Rauw Alejandro: "Mi pistola no tiene seguro, se dispara sola". I Rosalía: "Salimos de noche y llegamos de día".

Promesa

La tercera és més melosa, Promesa, i està inspirada en un bolero, amb música electrònica de fons però on predominen les dues veus, que s'entrellacen com les cames d'uns ballarins i parlen de com "pesa más el corazón que la razón" i on Rosalía defensa el compromís cantant flamenc: "Una promesa nunca es para mirar atrás, si preguntaras yo te la volvería a jurar".

Com es van conèixer?

Fa un parell d'anys, en un programa porto-riqueny, Rauw va donar detalls de com havia conegut Rosalía. Va explicar que havia sigut a través de la música i que va ser ell qui li va començar a enviar missatges i va fer el primer pas. "Estic enchulado, estic enamorat, això és bonic, l'amor és bonic. Estem bé, estic content. Ara mateix estic centrat en la meva carrera. Estar enamorat t'ajuda a centrar-te en el carril que toca", confessava llavors. També va reconèixer que els seus amics li van advertir que no s'enamorés de Rosalía: "Em van dir «Vigila amb les espanyoles, que són complicades»". Així i tot, i malgrat que al principi els fans de la catalana no el veien amb bons ulls, la relació ha tirat endavant.

Els primers rumors que estaven junts van començar el 2020, però no es van confirmar fins a setembre del 2021, quan la catalana va compartir al seu Instagram diverses fotos de la celebració del seu 28è aniversari. La primera vegada que van anar plegats a un acte públic va ser la gala de Los 40 Music Awards d'aquell mateix any.

Els dos artistes viuen un moment dolç de la seva trajectòria, un any en què tots dos continuen de gira amb els últims discos de la seva carrera en solitari, Saturno ell i Motomami ella. Segons van dir a Instagram, podrien actuar junts en directe per primera vegada. Mentre duri l'amor, durarà la música.

stats