Els millors èxits de The Jacksons, per primera vegada a Mallorca

En el marc del Port Adriano Music Festival, en el seu 50è aniversari, interpretaran els seus temes preferits, com 'I'll be there' i 'I want you back' 

Jasmine, Jackie, Tito i Marlons Jackson, aquest dimecres horabaixa a l'hotel Gran Melià Victoria, han fet una presentació del concert que oferiran dijous a les 22.30 en el marc del Port Adriano Music Festival. Han estat acompanyats del coproductor de Bloch Consulting, que sota la seva marca, Legends VIP, organitza la gira del grup en el seu 50è aniversari.

És la seva primera visita a Mallorca. Venen de realitzar la gira per Europa; han fet concerts a Anglaterra i a Espanya. Prèviament varen ser a Espanya als anys 70, realitzant la gira quan eren cinc membres, The Jackson 5. Només començar la roda de premsa han demanat que s'evitassin tot tipus de preguntes referents al desaparegut Michael Jackson, qui, després de l'èxit com a grup infantil i familiar, va ser l'únic que va continuar la seva carrera individual i es va convertir en un mite del pop, amb final tràgic inclòs.

Els germans volen satisfer el públic amb un repertori clàssic, en el qual interpretaran els seus èxits preferits: 'I'll be there', 'I want you back' i 'Shake your body down'. Tot i que tenen un àlbum nou, han declarat que "gaudeixen interpretant els seus primers senzills".

Després de tants anys, han expressat que no necessiten assajar, perquè ja coneixen els moviments de cadascú de manera natural, atès que segueixen units via Facetime o damunt l'escenari. Han volgut agrair l'educació musical que els va transmetre el seu pare i "el missatge d'humanitat i unió entre les persones" que promouen amb les seves cançons.

Al final de l'acte, han signat i deixat l'empremta de les seves mans sobre el fang d'una rajola, com a premi 'Walk of Stars', amb el qual ja varen ser homenatjats a Austràlia fa 15 anys.

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF