Publicitat
Publicitat

POESIA

Tardor Poètica per Manacor

Joan Miquel Oliver, David Carabén, Miquel Brunet, Meritxell Gené, Jaume C. Pons Alorda, Dídac Rocher, Joan Bennàssar i Ignasi Prat, entre els artistes convidats 

Manacor respira un any més poesia. Aquest dimecres s'ha presentat la tercera edició de Tardor Poètica,  un cicle que s'inicia divendres, 13 d'octubre, i s'allarga fins al 28 de novembre. Engloba concerts, recitals poètics i exposicions, entre altres activitats culturals. En total, una quinzena d'actes que suposen un increment de gairebé el doble respecte de l'any passat.

Alguns dels artistes destacats del programa són els músics Joan Miquel Oliver, David Carabén, Miquel Brunet i Meritxell Gené; també els poetes Jaume C. Pons Alorda i Dídac Rocher, i els artistes plàstics Joan Bennàssar i Ignasi Prat.

"Des de l'Ajuntament feim una aposta decidida per cicles com aquest, que serveixen per potenciar artistes de Mallorca", ha anunciat la tinent de batle de Ciutadania de l'Ajuntament de Manacor, Maria Francesca Mas, qui ha incidit en "la importància que tenen les institucions públiques a l'hora d'ajudar projectes artístics locals, sense oblidar-ne d'altres de renom arreu del país".

Per la seva banda, la responsable de Cultura de l'Ajuntament ha recordat que "viurem dos mesos molt intensos en termes culturals", fent al·lusió a la XX Fira de Teatre de Manacor, que es posà en marxa la setmana passada. "Som un gran centre neuràlgic de la cultura catalana i això queda demostrat per la gran quantitat d'actes que viurà el municipi des d'ara i fins a principis de novembre", ha afegit.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF