Surt a exposició pública el projecte de construcció del Conservatori de Maó a la Sala Augusta

El projecte inclou la rehabilitació integral de l'edifici, que tindrà tres plantes i una superfície útil construïda de gairebé 3.000 metres quadrats

Des del passat dissabte 29 es pot consultar el projecte d'execució de la nova seu del Conservatori de Música i Dansa de Maó a la Sala Augusta. Es tracta d'una de les prioritats que l'Ajuntament de Maó s'ha fixat per al pròxim mandat i que ha estat fruit d'uns intensos mesos de debat i també de discrepàncies sobre la viabilitat o no en aquesta ubicació. Finalment, el BOIB ho ha recollit i s'han establert 15 dies naturals per consultar tots els detalls que es desprenen de la demanda històrica del municipi. 

El projecte inclou la rehabilitació integral de l'edifici i la nova construcció en espais disponibles dins el solar i un solar adjacent. L'edifici tindrà tres plantes i una superfície útil construïda de gairebé 3.000 metres quadrats. El nou equipament inclourà aules d'ensenyament no instrumental, aules de cambra o classes col·lectives, individuals, d'orquestra, una sala polivalent de 130 metres quadrats, cabines d'estudi, despatxos, sales per al professorat, zones comuns, banys i un nou auditori amb un escenari de 100 metres quadrats i un aforament per a 400 persones. 

El pressupost per a l'execució del projecte s'eleva a 7,9 milions d'euros. La redacció del projecte va sortir a concurs i ha recaigut en Josep Llinàs, l'arquitecte autor del projecte bàsic i guanyador del concurs d'idees que es va fer l'any 2011. 

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF