MODA

El col·lectiu Moda Mallorca es reivindica com a sector que potencia la indústria de l'illa

L'associació s'ha reunit aquest dimarts amb el Consell de Mallorca, amb el qual crearà sinergies i col·laboracions

El col·lectiu Moda Mallorca, format per més de vint creadores del sector de la moda de l'illa, s'ha presentat en públic aquest dimarts al Consell de Mallorca. Ho ha fet amb una trobada amb el president del Consell, Miquel Ensenyat, i el conseller insular d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet. 

Moda Mallorca es va crear el desembre de 2017 "amb la intenció de fomentar tot el sector de la moda de l'illa", ha assenyalat la vicepresidenta de l'associació, Joana Borràs. "És un sector que mou cultura, comerç, tradició i avantguarda, i que potencia la indústria de Mallorca", ha afegit.

El col·lectiu tindrà el suport del Consell de Mallorca, tal com ha destacat el president de la institució, Miquel Ensenyat. "A partir d'ara farem feina plegats, perquè la moda és de cada vegada un sector més important en la nostra economia", ha precisat. 

La col·laboració serà "a curt, mitjan i llarg termini, i aglutinarà tot allò que es fa a Mallorca a través d'una publicació que permeti promocionar la plataforma a les fires turístiques", ha remarcat Ensenyat. A més, es farà una presentació formal del col·lectiu a la finca de Raixa. El president ha posat com a referent a seguir la moda Adlib d'Eivissa. 

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF