Petit tanca aquest divendres la 10a edició de la Lluna en Vers

L'artista presentarà el darrer treball, 'The eternity and the mirror', a la Institució Alcover de Manacor

'The eternity and the mirror' (2018) és el nou treball de Petit –el projecte musical que Joan E. Castells lidera des del 2006–, que presentarà aquest divendres a la Institució Alcover. El títol, extret d’una obra del poeta libanès Kahlil Gibran, apropa aquesta humanitat musical i la mostra des de la visió mediterrània de l’autor.

En concert a la Institució Alcover, "obrirà finestres a explorar el misteri de les muntanyes, l’enigma de la mar emboirada, de la nit i de les emocions que ens obren les portes a un món per descobrir", apunten des de la Lluna en Vers. També donarà a tastar algun dels temes del seu disc anterior, 'Llenya prima', un exercici de treball poeticomusical i gràfic amb la jove escena poètica catalana.

Petit tanca una dècada del festival d'estiu de la 'Lluna en vers' de la Fundació Mallorca Literària. D'entre totes les propostes culturals amb la literatura com a fil conductor, el plat fort d'enguany ha estat el concert de Mishima en la gira del 20è aniversari, que va omplir amb la seva música el santuari de la Consolació de Sant Joan.

David Carabén: “No vaig triar ser músic, no va ser mai un somni”

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF