MÚSICA

Jimmy Piñol dels Lax ‘n’ busto, Toni Xuclà de Menaix a truà i Joan-Pau Chaves d'Els Pets seran al Campus Rock de Manacor

La trobada es realitza entre el 9 i l'11 de febrer al Conservatori municipal

La vuitena edició del Campus Rock Manacor 2018 arriba a Manacor. Es durà a terme del 9 a l’11 de febrer al Conservatori Municipal de Manacor. 

El Campus Rock són unes colònies musicals de pop-rock per a joves. Poden participar-hi músics de tots els instruments, tant elèctrics com acústics. Les classes són sempre en grup. Hi ha tutors d’instruments per millorar i resoldre dubtes.

Els professors del campus seran Toni Xuclà, de Menaix a truà; Marc Grasa, de Nua; Jimmy Piñol, dels Lax 'n' busto, i Joan-Pau Chaves, d'Els Pets, La Cris i Toni Nadal.

Mini Campus Rock

A més, es durà a terme el Mini Campus Rock, unes colònies musicals d’iniciació al pop-rock per a infants. Poden participar-hi amb tots els instruments, tant elèctrics com acústics, i la veu, també.

El campus finalitzarà el diumenge 11 de febrer amb el concert de tots els participants al Teatre de Manacor. El Mini Campus Rock Manacor 2018 tindrà lloc el 10 i l'11 de febrer al Conservatori Municipal de Manacor. 

El campus finalitzarà el diumenge 11 de febrer amb el concert de tots els participants al Teatre de Manacor.

EDICIÓ PAPER 16/12/2018

Consultar aquesta edició en PDF