Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Jimmy Piñol dels Lax ‘n’ busto, Toni Xuclà de Menaix a truà i Joan-Pau Chaves d'Els Pets seran al Campus Rock de Manacor

La trobada es realitza entre el 9 i l'11 de febrer al Conservatori municipal

La vuitena edició del Campus Rock Manacor 2018 arriba a Manacor. Es durà a terme del 9 a l’11 de febrer al Conservatori Municipal de Manacor. 

El Campus Rock són unes colònies musicals de pop-rock per a joves. Poden participar-hi músics de tots els instruments, tant elèctrics com acústics. Les classes són sempre en grup. Hi ha tutors d’instruments per millorar i resoldre dubtes.

Els professors del campus seran Toni Xuclà, de Menaix a truà; Marc Grasa, de Nua; Jimmy Piñol, dels Lax 'n' busto, i Joan-Pau Chaves, d'Els Pets, La Cris i Toni Nadal.

Mini Campus Rock

A més, es durà a terme el Mini Campus Rock, unes colònies musicals d’iniciació al pop-rock per a infants. Poden participar-hi amb tots els instruments, tant elèctrics com acústics, i la veu, també.

El campus finalitzarà el diumenge 11 de febrer amb el concert de tots els participants al Teatre de Manacor. El Mini Campus Rock Manacor 2018 tindrà lloc el 10 i l'11 de febrer al Conservatori Municipal de Manacor. 

El campus finalitzarà el diumenge 11 de febrer amb el concert de tots els participants al Teatre de Manacor.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF