MÚSICA

Marcel Cranc en intimitat presenta '7' al Novo Cafè Lisboa de Palma

L'artista actua aquest divendres 16 de febrer a partir de les 21 hores

Marcel Cranc és el projecte del compositor mallorquí Miquel Vicens. El músic ha editat set discos, en els quals combina amb elegància el folk, l'electrònica, les guitarres acústiques i el pop. Des de l'inici, Marcel Cranc ha actuat amb èxit a festivals de música de Viena, Berlín i al Palau de la Música de Barcelona, entre d'altres. L'artista farà un concert íntim aquest divendres 16 de febrer al Novo Cafè de Palma a partir de les 21 hores presentant nou disc. 

'7' és el títol del nou treball discogràfic de Marcel Cranc, un disc que va sortir al setembre de 2017 i que està format per 13 noves cançons que va enregistrar del gener al març. L'àlbum està gravat entre Mallorca i Madrid i és produït per Toni Brunet. 

És un disc homenatge al número set: 7 varen ser els dies que va necessitar Déu per formar la terra; 7, els pecats capitals, i 7, els nans perdudament enamorats de na Blancaneu. N'hi ha que diuen que 7 vides tenen els moixos i que també hi ha 7 inferns, 7 els genets d'apocalipsis i 7 les meravelles del món. L'arc de Sant Martí té 7 colors i 7 són les notes musicals... '7' és, doncs, també el títol del nou disc i, seguint amb les coincidències, el setè de la seva trajectòria. 

Amb aquest treball, Marcel Cranc crea un món propi, molt personal, ple de camins i espais sonors, on un es perd agradablement. El disc convida a tancar els ulls i a deixar-se dur. '7' mescla la ficció i la realitat, basat en els hipotètics pensaments, records, fantasies i anhels d'un explorador com si es tractàs d'un Ernest Shackleton, perdut en la immensitat de la seva aventura.

Des de la seva sortida ja ha tingut molt bona acollida: la revista 'Enderrock' el va nomenar millor disc de cançó d'autor de les Balears 2017.

Etiquetes

EDICIÓ PAPER 11/11/2018

Consultar aquesta edició en PDF