Joan M. Minguet crida a repensar l'art des de la desobediència activa

La llibreria Drac Màgic acull aquest dimecres la presentació del dietari 'A contra-temps' i la UIB, dijous, la xerrada 'Contra l'obediència. Les arts i la revolta'

Joan M. Minguet, doctor en història de l'art per la Universitat de Barcelona, presenta aquest dimecres a les 19.30 h a la llibreria Drac Màgic de Palma el dietari 'A contra-temps', dins del cicle 'EMERGÈNCIES, llibres i converses sobre polítiques culturals'.

Nicolau Dols i Magdalena Aguiló  acompanyaran el professor d'història de l'art contemporani i d'història del cinema a la Universitat Autònoma de Barcelona en un trajecte que va des de l'olímpic 1992 fins a l'any 2010, just abans del 15M. Es tracta, explica Minguet, d'un debat obert per construir "u na visió en perspectiva de com hem arribat fins on som". 

Aquest dijous a les 12 h a la Universitat de les Illes Balears (UIB), el seu hàbitat natural, proposarà que els estudis artístics del passat siguin menys obedients, molt més crítics. I sobre l'art del present, "cridaré a la insubmissió absoluta, a la desobediència activa". La xerrada es diu justament 'Contra l'obediència. Les arts i la revolta' i és una activitat oberta a tothom. 

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF