Publicitat
Publicitat

Bel Fullana guanya el XXIV Premi Ciutat de Manacor d'arts plàstiques

L'obra està composta per cinc peces emmarcades, visualment molt potents, que funcionen a manera de cartells com a crítica

L'artista  Bel   Fullana  (Son Carrió, 1985) ha guanyat el  XXIV  Premi Ciutat de Manacor d'arts plàstiques amb ' Sex   on   the   beach' , una mirada àcida i fresca del fenomen turístic.

L'obra està composta per cinc peces emmarcades, visualment molt potents, que funcionen a manera de cartells com a crítica o, paradoxalment, "com a reclam o oferta del turisme basat en la dissipació, ha informat l'Ajuntament de Manacor".

Sota una aparença ingènua, com si fos un treball escolar o un dibuix infantil,  Fullana  il·lustra el desori d'una Mallorca digna d'un exhaustiu estudi antropològic.

Fullana  va rebre anit el guardó, dotat amb 6.000 euros, de mans de la regidora de Cultura i Turisme, Antonia  Llodrà .

En aquesta edició, el certamen d'arts plàstiques ha tingut una elevada participació, amb 71 artistes, 17 dels quals van ser proclamats finalistes per un jurat format per Marta  Pujades , Pilar Rubí, Andreu López i Pep  Llabrés .

El jurat ha volgut destacar la qualitat d'aquesta edició del certamen mitjançant la concessió de tres esments d'honor, que han estat per a Aina  Albó  (Palma, 1982), Fernando  Daza  (Sevilla, 1979) i Rubén Torras (Sant Vicenç de Montalt, 1978.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF