El Bar Flexas celebra el 15è aniversari de la seva festa amb un concurs de bellesa "molt particular"

L'esdeveniment serà aquest divendres al parc de la Mar amb artistes com Hidrogenesse i El niño del Elche, a banda dels dos músics i bandes internacionals sorpresa

El bar Flexas arriba al quinzè aniversari de l’emblemàtica festa d’estiu que organitzen, any rere any, al parc de la Mar. Van començar celebrant-la davant la porta del bar, després al carrer de devora, el tercer i quart any a la plaça de la Quartera i finalment, el cinquè, al parc de la Mar. “A la primera edició l’escenari va caure i l’artista Amapola López va aprofitar la caiguda per arrebossar-se sexualment per tot el terra i aconseguir que una peça màgica fos encara més màgica”, ha recordat Pepa Charro, propietària del bar, durant la roda de premsa, que ha tingut lloc aquest dijous dematí. “Ara ja disposam d'uns mitjans impressionants”, ha afegit. 

Enguany la festa serà aquest divendres i se centra en un concurs ‘Miss 15’. El fins ara coronat Fernando Estrella haurà de passar la corona a una de les contrincants, algunes de les quals han estat presents a la roda de premsa: Ladilla Rrusa, La Prohibida, Venecia Flúor, Willy Canela, La Terremoto de Alarcón i Royal Factory. 

La festa començarà a les vuit i mitja del vespre i durarà fins a les 3 de la matinada. “Hem de fer un Change.org per fer que la festa del Flexas pugui durar fins a les set de la matinada, que és el que voleu”, ha dit entre rialles Charro. Hi haurà 'food trucks', el Flexas kids i artistes convidats com Hidrogenesse i El niño del Elche, entre molts altres. 

A més, com és costum, hi haurà dos artistes internacionals convidats, que són sorpresa. En edicions anteriors han passat per la festa del Flexas músics com Maria Jesús y su acordeón, Las Grecas, Ángela Carrasco, Chimo Bayo i Rumba tres.

Enguany, el guardó ‘Gamba de oro 2019’ se l’ha endut l’associació de famílies de menors transsexuals Crysallis. També es revelaran dos premis més en el transcurs de la festa. L’any 2017, l’Ajuntament de Palma va declarar la festa d’interès públic.

EDICIÓ PAPER 30/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF