Política Cort 07/07/2023

Vox es queixa que MÉS té quatre metres quadrats menys que ells a Cort amb la meitat de regidors

La regidora Sandra Barceló ha demanat al batle, Jaime Martínez, si l'espai destinat als grups municipals ha estat "una moneda de canvi" per obtenir el seu suport

1 min
Els regidors de Vox, aquest divendres al ple de l'Ajuntament de Palma.

PalmaLa regidora de Vox a l'Ajuntament de Palma Sandra Barceló ha qüestionat al ple d'aquest divendres, convocat d'urgència, el motiu pel qual "han donat tant d'espai al PSOE i a MÉS" a les oficines de Cort destinades als grups municipals. Segons Barceló, Vox "només té 45 metres quadrats, amb sis regidors, mentre que MÉS té 41 metres quadrats, amb la meitat de regidors, és a dir, quatre metres quadrats menys".

D'altra banda, ha denunciat que el grup municipal del PSOE té un espai de "77 metres quadrats amb vuit regidors". Sobre aquestes xifres, la regidora ha advertit que aquestes no coincideixen amb les que els van dir ahir dijous, quan es van reunir. Per això, Barceló ha demanat si els metres quadrats han estat "una moneda de canvi" per obtenir el suport de l'esquerra, atès que el PSOE, MÉS i Unides Podem han ajudat a tirar endavant les propostes del PP.

Davant això, el primer tinent de batle, el regidor Javier Bonet, ha recordat que el pis on se situen les oficines dels partits té "una forma particular" i que han repartit l'espai així com la distribució ho ha permès.

stats