Política Cort 23/11/2023

Sandra Barceló (Vox Palma): "Si volguéssim tancar l'Oficina Antidesnonaments, ho faríem"

El Partit Popular i el seu soci d'extrema dreta a l'Ajuntament de Palma han pactat incloure un servei Antiocupació dins l'oficina adreçada als llançaments

1 min
La bancada de Vox al ple de l'Ajuntament de Palma, aquest dijous.

PalmaDesprés d'alguns titubejos, la promesa Oficina Antiocupació del Partit Popular sembla que serà una realitat, però a costa de la ja existent Oficina Antidesnonaments de l'Ajuntament de Palma. Així es desprèn de l'acord al qual ha arribat amb Vox al ple de pressupostos d'aquest dijous, en què han decidit que ambdues oficines compartiran despeses i personal.

Arran de l'anunci, regidors de l'oposició, com la portaveu de MÉS per Palma, Neus Truyol, han carregat contra l'equip del govern i el seu soci, denunciant que convertirien l'Oficina Antidesnonaments en una d'Antiocupació. Davant això, la regidora de Vox Sandra Barceló ha etzibat:  "Si volguéssim tancar l'Oficina Antidesnonaments, ho faríem".

Cal recordar que el mateix batle de Palma, Jaime Martínez, va assegurar que no hi hauria "cap nova oficina", fa només dues setmanes, en la presentació dels pressupostos municipals. Dins l'àrea d'Habitatge de Cort "s'inclouran i coexistiran tots els serveis: hi haurà una defensa d'aquelles situacions que necessiten un suport, tant els desnonaments com l'ocupació", va especificar Martínez.

stats