Justícia
Política Cort 30/06/2022

Un centenar de persones es concentren a Palma per donar suport a Neus Truyol

"Aquest cas ve d'un interès polític i partidista", ha denunciat la regidora de Model de Ciutat de Cort

2 min
Un centenar de persones es concentren per donar suport a Neus Truyol

PalmaUn centenar de persones s'han concentrat aquest dijous davant l'Ajuntament de Palma per mostrar el seu suport a Neus Truyol, després de conèixer-se que la Fiscalia demana quatre anys de presó per a la regidora de Model de Ciutat per un presumpte delicte ambiental arran dels vessaments d'aigües fecals a la badia de Palma.

A l'acte hi han assistit la pràctica totalitat dels càrrecs de MÉS per Mallorca: el coordinador del partit, Lluís Apesteguia; els quatre diputats ecosobiranistes del Parlament; el secretari general de la formació, Jaume Alzamora; el senador per designació autonòmica Vicenç Vidal i el tinent de batle de Cultura de Cort, Antoni Noguera.

Truyol s'ha mostrat "molt emocionada pel suport que em mostren, i posa en evidència que aquest cas ningú l'entén". "És prou clar que aquest cas ve d’un interès polític i partidista, i molestam alguns interessos convencionals que hi ha hagut sempre en aquesta ciutat. No tenim por i continuarem fent feina de valent", ha declarat.

Per la seva banda, Apesteguia ha destacat el "suport total" a la regidora de Model de Ciutat i "l'orgull de tenir-la com a companya". "Feia més de vint anys que hi havia vessaments a la Platja de Palma, i per primera vegada Truyol, com a presidenta d'Emaya, comença a posar solucions al problema", ha subratllat.

El líder de la formació ha reafirmat les declaracions de Truyol, parlant d'un "clar interès polític de persones que estan en contra de les mesures que MÉS per Mallorca i MÉS - Estimam Palma posam en marxa". "No tenim por", ha remarcat. Així mateix, amb relació a la petició de quatre anys de presó per part del Ministeri Públic, l'ha definida com "un autèntic despropòsit". "No té cap raó de ser aquesta denúncia, no la compartim ni l'entenem", ha criticat.

stats