TWITTER ÉS UNA SELVA
Balears 15/01/2016

Hacienda somos sordos

Des del judici del cas Nóos, passant per la constitució del Congrés fins arribar a la investidura de Carles Puigdemont

5 min
El banquet dels acusats del judici del cas Nóos.

COMENÇA EL JUDICI

Jaume Matas: Jo no dic res però el rei en el seu moment va agrair per escrit a Matas els serveis prestats. Encara no ha abandonat el paper de pobre senyor sord atropellat per un camió de 16 rodes que va començar a interpretar el dia de la compareixença al Parlament.

El rei Joan Carles va agraïr els serveis a Jaume Matas.

Infanta Cristina: Diuen que van enviar per Seur una estàtua de cera amb els ulls plorosos i la van seure allà a l’espera de ser urgentment absolta.

Adéu, Espanya! @AdeuEspanyaAdeu: Fiscals dient “La infanta té una carència de coneixements comptables i fiscals”. I doncs, a la Caixa, feia ganxet??

Kim Jong-un @norcoreano: He estado echando cuentas y si Catalunya se independiza, por población le corresponde

quedarse al menos con dos miembros de la familia real.

Zuriñe @Zurine3: Hacienda exculpa la infanta mientras persigue a jubilados que juegan al bingo en la parroquia. Españistán.

ENDEVINALLA

Un presumpte corrupte (Gómez de la Serna) pren possessió com a diputat i una altra diputada (Carolina Bescansa) porta el seu nadó a l’escó. A que no sabeu qui va incendiar les xarxes…? Exacte, els corruptes al Congrés ja no criden l’atenció. De seguida tothom s’ha posicionat.

Los Peperos S.A. @LosPeperos_SA: Mientras los populistas llevan bebés al Congreso, los partidos serios como el PP

llevamos a nuestros imputados.

Richard Watergate @RWatergate: Que dice el @PPopular que lo de Carolina Bescansa es un insulto a la ciudadanía. Lo de Gómez de la Serna #YaTal

Maria Vila @mvilaredon: Portar el nadó a l’hemicicle havent-hi guarderia i deixar els abrics a la butaca havent-hi despatxos i guarda-roba. La nova política.

Obispofobia @Obispofobia: Un aplauso por todos esos providas que están poniendo el grito en el cielo por que Bescansa haya llevado un niño al Congreso.

JuanLu De Paolis @juanludepaolis: A mi no me preocupa que el hijo de Bescansa haya estado en el Congreso. Lo que me

preocupa es que lo haya estado la hija de Carlos Fabra.

ilse Mara Jade @ilse0101: En fin, que si le llamáis conciliación a tener que llevar a tu hijo al trabajo, no habéis entendido nada, hijos, pero nada de nada.

Víctor Borrego G. @victorbg90: Supongo que es peor llevar a tu hijo lactante a tu trabajo que utilizar a tu hija, menor de

edad, para criticar a Carmena. No?

MASCLISME FC

Especialment desagradable tot el que s’ha viscut a la grada de l’Espanyol en ocasió dels partits de Lliga i Copa contra el Barça. Es va fer gala d’un inacceptable to masclista i mesquí centrat especialmente en la figura de Gerard Piqué. Càntics com ara “Shakira es una puta”, “Milan [fill de Piqué] muérete”, “Shakira es de todos”, “12 en camilla, queremos 12 en camilla” i un llarg etcètera van ‘decorar’ els partits. Molt piulats també van ser els comentaris dels companys del Plus.

Lord Black Adder @homencat: Molt èpics els de Canal+ dient que l’afició de l’Espanyol avui “insulta lo normal” i com a normal citen la pancarta “Shakira es de todos”.

Carme Barceló @CarmeBarcelo: Rafa Marañón a Canal Plus sobre la pancarta: “El público es soberano”.

Joan de Cassà @joandemerda: Els de la pancarta de ‘Shakira es de todos’ han volgut fer la gracieta perquè pensen que

‘Shakira es de Piqué’, i no, Shakira és de Shakira.

Mònica Planas @monicaplanas: Una pancarta racista seria condemnada per tothom. Una de masclista fins i tot hi ha qui

la defensa amb humor.

PATXI LÓPEZ, PRESIDENT DEL CONGRÉS

Any 2003 i un jutge tanca Egunkaria argumentant que tenia connexions amb ETA. El seu director és detingut i torturat. Patxi López concedeix una entrevista i es posiciona a favor del jutge: “...muchos hablan de la presunción de inocencia de Egunkaria, pero no de la del juez, al que se le está condenando sin conocer los datos y las pruebas”, “el juez parece que tiene datos que indican que (el diario) participa del entramado de ETA”, “…estoy sorprendido de la rapidez y contundencia con la que responde el tripartito [PNV, EA y EB] ante el cierre del diario, frente a la reacción, más tibia, ante hechos tan probados como un atentado”. Abril 2010, i les cinc persones imputades pel cas són absoltes per l’Audiència Nacional. Tot allò no tenia ni cap ni peus. Un exemple més de l’ús polític que es fa de totes les llengües diferents del castellà arreu de l’Estat.

Josep Bargalló Valls @JosepBargallo: Cap lehendakari basc no ha promès o jurat mai per la Constitució o el rei. De Garaikoetexea a Urkullu, inclòs Patxi López.

Bernat Ferrer @bernatff: Patxi López, el paio que va governar Euskadi gràcies a la il·legalització de l’esquerra abertzale, ens parla de “diàleg”. #Totenordre

En el seu primer discurs, Patxi López ha trigat tres minuts a dir allò tan nou i tan il·lusionant de: “Debemos buscar más lo que nos une que lo que nos separa” o demanar diàleg “porque España es diversa y ello nos enriquece” i que tenim “un proyecto común”. Tothom aplaudint a les totes i el problema continua ben intacte.

CARLES PUIGDEMONT

Un mem de Carles Puigdemont.

La premsa espanyola li diu Carles PUSH THE MONK. Ara he consultat bwin.es i ja podeu apostar quin dia de la setmana entrarà la policia a escorcollar l’Ajuntament de Girona amb les càmeres de la premsa ‘amiga’ una hora abans a la porta per no perdre-se’n detall. Deien que la investidura havia anat d’un pèl però resulta que ha anat d’una tofa on es pot amagar una tele de plasma i un exemplar de la Constitució espanyola, per exemple. El rei, qui no ha guanyat mai unes eleccions perquè tampoc s’hi ha presentat, no vol rebre a qui ha estat elegit democràticament per la majoria absoluta del Parlament de Catalunya. Després donarà lliçons de respecte a les lleis i la democràcia en el seu missatge de Nadal. Per cert, jo en sé d’un que no va prometre fidelitat a la Constitució i sí als principis del règim franquista. Que Carles Puigdemont faci tot el possible per fundar un nou estat republicà amb constitució pròpia –d’acord, acceptat–, però que ho reconegui obertament no està ben vist. #Totenordre

Escoltant...

'Stumblin'In' de Chris Norman & Suzi Quatro

stats