Balears 18/09/2014

"Segons quins empresaris sobren": el conseller Martínez sobre Magaluf, en 10 frases

Les declaracions més destacades de la compareixença del responsable de Turisme

Q.t.
2 min
A la comissió s'ha tractat Magaluf. ISAAC BUJ

PalmaEl conseller de Turisme, Jaume Martínez, ha comparegut al Parlament aquest dijous. Podeu llegir deu frases sobre el que ha dit de Magaluf:

1- "Si tingués les eines legals per tenir tancats aquests establiments, ja estarien tancats. Em pareix una vergonya i és denigrant que hi hagi empresaris que facin això i que hi hagi turistes que vinguin per això. Segons quins empresaris sobren".

2- "Els fets de Magaluf són uns fets puntuals, que han tingut més ressò, però que han existit sempre i mai no s'hi ha fet res".

3- "Punta Balena és un problema puntual de Magaluf, només és un carrer i representa molt poques places hoteleres. I si no va a més és perquè estam impulsant un nou model turístic".

4- "L'oferta que avui s'ofereix a Punta Balena està destinada a desaparèixer".

5- "El mercat britànic ha estat el primer mercat emissor de les Illes Balears i l'oci nocturn forma part de la nostra oferta turística, però ha de ser de qualitat".

6- "No podem admetre segons quines activitats ni es poden sobrepassar segons quines línies vermelles, per això estam canviant el nostre model turístic, un canvi que estaria més avançat si el Pacte no hagués fet res".

7- "Comencin a defensar les nostres marques turístiques com a destinacions estrella, que és el que són (a l'oposició)".

8- "Com poden dir que no volen empresaris que guanyin doblers? Com més millor, perquè hi haurà més reinversió i més creació de llocs de feina".

9- "Mentre intentam que no hi hagi informacions falses o alarmants, desgraciadament es fan programes d'àmbit nacional i em sembla absolutament denigrant com s'ha tractat el tema per persones que no el coneixen i la propaganda que se n'ha donat".

10- "Diu, senyor Abril, que hi ha hagut 22 morts per 'balconing'. D'on treu aquestes xifres? Han estat tres, un 50% manco que l'any passat. S'ha d'anar amb compte perquè no defensam les marques turístiques com toca".

stats