Balears 20/03/2017

La batalla campal del camp de futbol d'Alaró serà denunciada davant el Tribunal Superior

L'Alaró ha decidit retirar l'equip infantil de la competició mentre que el Collera ha "retirat de la disciplina esportiva" els dos jugadors amb familiars implicats directament amb la brega. A més, s'han interposat tres denúncies creuades per la batalla campal

Ara Balears
2 min

PalmaHi haurà conseqüències. I no seran gratuïtes ni benevolents. El món del futbol, en particular, i el de l'esport en general, s'han alçat contra la violència després de la brega que es va viure en el partit d'infantils entre l'Alaró i el Collera. Ambdós clubs implicats condemnaren els fets i acordaren prendre mesures i la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB) denunciarà el cas davant el Tribunal Superior. A més a més, fins a tres denúncies creuades per lesions han estat presentades.

Segons l'acord que va adoptar després d'una reunió d'urgència, la Comissió Antiviolencia, presidida per Llorenç Salvá, també estudiarà la possibilitat de personar-se en el procediment judicial penal o administratiu obert com a conseqüència dels fets, assenyala un comunicat.

Així mateix, informarà dels incidents ocorreguts a la Delegació de Govern de Balears i obrirà "un període d'anàlisi" amb l'objectiu de proposar mesures de caràcter preventiu per eradicar la violència en el futbol, així com el racisme i la xenofòbia.

" data-width="500">

La junta gestora de la Unió Esportiva Alaró va prendre la mesura més extrema: retirar l'equip infantil de la competició. Segons un comunicat que va fer públc a les xarxes socials, també es prendran mesures disciplinàries contra el personal del club implicat. A més, una vegada finalitzada la investigació policial, s'actuarà contra els espectadors locals implicats.

El comunicat que va fer públic la directiva del Collera.

Per la seva banda, la junta directiva del Collera va decidir per unanimitat apartar de la disciplina esportiva de l'equip els dos jugadors amb familiars implicats directament en els fets.

stats