Publicitat
Publicitat

VIST AL TWITTER

70è aniversari del llançament de la bomba atòmica a Hiroshima

L'actualitat, en una selecció de piulades

A. Sánchez Moreno (‏@alejandrosanmo): "Avui tots recorden #Hiroshima, però els criminals que tiraren la bomba avui governen el planeta".

Albert García (‏@AlbertGarlo): "'Ara parlarem d'altres bombes, les esportives'. Així acaben d'enllaçar Hiroshima amb el futbol al @telediario_tve. Lamentable".

Maurici Cuesta ‏(@MauriciCuesta): "70 anys de la barbaritat comesa pels EUA en tirar la bomba atòmica sobre #Hiroshima. I encara queda armament nuclear! Quin món!".

Xesc #NoGrexit ‏(@Xesquet): "80.000 vides apagades en un instant. Hiroshima, 70 anys després encara recordam. #NuclearNo".

Àlex Company ‏(@AlexCompany96): "70 anys de la bomba atòmica a #Hiroshima. Els que tiraren la bomba avui decideixen qui són els dolents".

Ernest (@Ribalaiga): "El record del desastre de la bomba d'Hiroshima ens torna la vertadera mida de la raça humana".

Antoni Siquier ‏(@siquiertoni): "El Govern vol duplicar el Parc de #Cabrera. Que s'acompanyi d'una gestió que projecti de veres valors #ambientals i culturals".

Pere Ferrer (‏@selvatgi): "D'aquí a cent anys, en lloc de corregudes de bous, hi haurà taurins i antitaurins, com si fossin moros i cristians".

David Ventura ‏(@venturachan): "Qui ho hauria dit que en ple segle XXI el nacionalcatolicisme tornaria a protagonitzar els titulars de la premsa local".

Fanny Tur Riera (‏@FannyTurRiera): "Avui celebram el centenari de la inauguració del monument als corsaris. Ells defensaven l'illa. Ara, tenim pirates que la munyen i l'arrasen".

Catalina Pericàs ‏(@CatalinaPericas): "Això no es pot aguantar més! 'Un home mata a tirs la seva esposa i els seus dos fills i se suïcida a Barcelona'".

Xisca Prats ‏(@XiscaPrats): "Durant els darrers dies arriben notícies que fan molta llàstima... dones, fills, filles #NiunaMenys Cal fer molta feina per conscienciar @filre".

Laia Herrera Pujol (‏@LaiaHerrera): "Davant els darrers casos de violència masclista, queda clar que s'han de revisar urgentment tots els protocols d'actuació. #prouviolencia".

Marc Lluís ‏(@marclluis): "Diria que necessitam un millor control dels vaixells".

Toni Tornero Cobos ‏(@ToniTorCob): "El codi penal hauria d'incloure el delicte d'atracament pressupostari, que és el que patim a Balears per part del 'Gobierno de España'".

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 22/10/2017

Consultar aquesta edició en PDF