Balears 01/07/2017

Susanna Moll, nova portaveu de l'Ajuntament de Palma

La socialista substitueix a l'ecosobiranista Neus Truyol

Martí Gelabert
1 min
La regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, i el regidor d’Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo A. Romero, han presentat el nou contracte.

PalmaLa regidora d'Educació i Esports, Susana Moll (PSIB) és la nova portaveu de l'equip de govern municipal de Palma. Així ho ha pogut confirmar l'ARA Balears, després que el ja exbatle, José Hila, li ho comuniqués al seu successor, Toni Noguera, aquest divendres a la seva investidura.

Moll donarà relleu a l'ecosobiranista Neus Truyol. D'aquesta manera, es tanca un procés de renovació dins l'equip de govern segons estava estipulat en els acords del pacte entre PSIB, MÉS i Podem. Si bé la batlia recau ara en mans de MÉS, la funció de portaveu serà pels socialistes.

Fonts del PSIB van assegurar a aquest diari que hi havia hagut moviments dins Podem per poder assolir aquest càrrec. La seva secretària general a Palma, Antònia Martín, va mantenir reunions amb la resta de portaveus dels partits del govern on demanà el lloc que ara ocupa Moll. Martín va dur aquestes negociacions a esquena de Podem, segons fonts del mateix partit.

Finalment, no hi ha cap gran canvi, i Podem manté la figura de 1a tinenta de batle (Aurora Jhardi) i PSIB i MÉS s'intercanvien papers amb normalitat.

stats