Publicitat
Publicitat

Els restauradors de Menorca aposten per una bona Setmana Santa

Els empresaris del sector destaquen el turisme sènior com a complement de l'activitat fora dels mesos de temporada alta

El sector de la restauració de Menorca es mostra esperançat amb vista a aquesta pròxima Setmana Santa. Els empresaris confien en uns dies festius que superin la facturació obtinguda en aquest mateix període de l'any passat. De fet, José Bosch, el president de l'Associació d'Hostaleria i Restauració de Menorca, dependent de CAEB, explica que "les dades que tenim ens fan pensar que seran uns dies de molta feina. Enguany les dates en les quals cau Setmana Santa són idònies. La tendència registrada el 2016 i el bon estiu que `varem tenir indiquen que tornarem a viure uns dies intensos". 

Bosch és conscient que molts empresaris del sector de la restauració tornen a obrir els seus negocis aprofitant aquests dies. En aquest sentit, el president de l'entitat diu que "les plantilles es configuren per a tota la temporada. La Setmana Santa és el punt d'inici per a molts, i determinats mercats –com l'alemany i, sobretot, el francès– acostumen a gastar força doblers en aquesta oferta. De tota manera, el nacional es manté al capdavant". 

A més a més, José Bosch, a banda de les dates de la festivitat, a mitjan abril, apunta un altre aspecte que contribueix a millorar les xifres. Per Bosch, "el turisme sènior és molt important per a Menorca. No deixen gaire doblers en restaurants, però en canvi sí que ho fan en els bars. Consumeixen algun refresc o cervesa, i tot suma". Sobre això, els restauradors de Ciutadella esperen notícies per aprofitar els patis interiors per a l'activitat. Després de dos anys sense emprar els espais, l'empresariat confia en la paraula de les institucions. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 12/11/2017

Consultar aquesta edició en PDF