Balears 17/04/2015

PSIB i Gent per Formentera presentaran candidatura conjunta al Parlament

La candidatura estarà encapçalada per Silvia Tur, de Gent per Formentera

Ara Balears
1 min
Presentació del pacte entre Gent per Formentera i PSIB-PSOE

PalmaPSIB-PSOE i Gent per Formentera (GxF) han arribat a un acord per presentar candidatura conjuntament al Parlament Balear amb la finalitat de facilitar "un Govern que escolti i respecti la veu de Formentera". La candidatura de la coalició està encapçalada per Sílvia Tur de GxF, consellera de Medi Ambient entre el 2007 i el 2015.

L'acompanyen Rafael Ramírez del Partit Socialista i Sònia Cardona de GxF. En cas de sortir escollida, Sílvia Tur s'integraria al grup mixt del Parlament.

El secretari general de GXF, Jaume Ferrer, destaca la importància del pacte per canviar la política del Govern de les Illes Balears aquesta darrera legislatura, que en en tot moment s'ha fet en contra dels interessos de Formentera i “del model d'illa que defensam, perjudicant greument l'autonomia insular a l'hora de la presa de decisions que tenen una important repercussió per a la sostenibilitat de la nostra economia i el nostre territori".

Per la seva part, Margalida Font, secretària general del PSOE, destaca el pacte com "un acte de responsabilitat que té per objecte que la representació de Formentera en el Parlament es faci per part de les forces de progrés a l'illa". Aquest pacte permetrà comptar amb un representant progressista que facilitarà el canvi de govern a les Illes Balears de mà de Francina Armengol.

stats