Balears 07/04/2017

Prohens: "El canvi de govern és només una mesura estètica i de maquillatge"

La portaveu del Partit Popular ha assegurat que la decisió que hauria d'haver pres Armengol era la de cessar a Biel Barceló i Vicenç Vidal

Ara Balears
1 min
La portaveu del grup parlamentari del PP, Marga Prohens, en una imatge d'arxiu. / ISAAC BUJ

PalmaLa portaveu del grup parlamentari del Partit Popular, Margalida Prohens, ha qualificat les reformes que s'han fet aquest divendres al Govern com a "una mesura estètica i de maquillatge" i que "evidentment no tancarà aquesta greu crisi sobre els contractes irregulars".

Per a Prohens, el que ha fet Francina Armengol ha estat "intentar frenar una hemorràgia amb una tireta" i que l'única opció que tenia era "cessar immediatament al vicepresident Biel Barceló i al conseller Vicenç Vidal".

"Al final, el cas MÉS per Mallorca és el Cas Francina Armengol", ha assegurat la portaveu popular, qui ha acusat també a la presidenta del Govern que no té valentia política per prendre decisions. Les que ha pres, però, tampoc li semblen bé.

"Pilar Costa és la pitjor consellera de Transparència possible, la seva designació és riure's dels ciutadans, ha dit. A Fanny Tur li ha desitjat sort i encerts, però ha qüestionat el seu paper com a candidata independent perquè "sabem el seu historial i la seva afinitat política, que no ens intentin vendre que és una persona independent".

Pel que fa a la desaparició de l'àrea de transparència, Margalida Prohens ha aprofitat per felicitar al Govern i "fer cas al PP dos anys després" en la idea de no crear un òrgan propi de transparència al ser una "àrea transversal". Ha afegit també que des del Partit Popular esperen que el primer que faci Pilar Costa sigui "remetre amb urgència tota la documentació que ha demanat l'oposició". "Se'ns està fent molt complicat desenvolupar la nostra tasca de control de Govern, el que està passant es una manca de respecte a l'oposició inaudita".

stats