Balears 08/06/2015

El PP veu "surrealista" que Podem vulgui condicionar el Govern però no entrar-hi

Els populars demanen a la formació d'Alberto Jarabo que sigui "valent" i formi part de l'Executiu

Ara Balears
1 min
La portaveu conservadora en la roda de premsa que ha ofert. / ISAAC BUJ

PalmaLa portaveu adjunta del grup parlamentari del PP, Marga Prohens, ha dit avui a PSIB, Podem i MÉS, que negocien un futur Govern, que "és hora que es peguin una bufetada de realitat" i ha demanat al segon que sigui "valent" i formi part de l'Executiu balear.

Prohens ha qualificat en roda de premsa de "surrealista" l'actitud de Podem de condicionar la presidència del Govern i no voler participar-hi, en al·lusió a la negativa d'aquest partit a participar en un executiu balear encapçalat pel PSIB-PSOE. Segons la diputada del PP, el fet que les negociacions entre PSIB, Podem i MÉS estiguin "en un punt mort" significa que "al final estan fent un clàssic pacte de repartiment de càrrecs, d'esquena als ciutadans".

Per Prohens, es tracta d'"un pacte de deconstrucció", ja que se sap el que derogaran, segons els anuncis que han realitzat, i poc el que aprovaran i faran, ja que considera que fins ara els tres partits que preveuen formar govern no han anunciat cap mesura diferent de les previstes en els seus programes electorals. "Des del PP els demanam que si volen governar que governin de debò i per a l'interès general i amb seny (...) Si no han de governar que deixin fer-ho a la llista més votada", ha defensat Prohens.

stats