Balears 09/05/2017

El PP Menorca tanca files per reforçar el lideratge de Coia Sugrañes

La batlessa d'Alaior continua elaborant la llista de 23 persones que formaran el seu equip de feina amb l'objectiu de combinar experiència amb joventut

Iván Martín
1 min
Antoni Camps avala el projecte de Coia Sugrañes a Menorca.

MaóSatisfacció en el Partit Popular de Menorca perquè només s'ha presentat una candidatura a la presidència de la formació en l'àmbit insular. De fet, el diputat autonòmic, Antoni Camps, considera que "aquesta circumstància evidencia la relativa unanimitat existent en el PP". La batlessa d'Alaior, Coia Sugrañes, serà la futura presidenta del partit en un congrés insular que es durà a terme el pròxim dia 28 d'aquest mateix mes, a Maó.

Per Camps, "la candidatura de Sugrañes és ideal, ja que la seva trajectòria política com a diputada i batlessa d'Alaior l'ha preparada per al repte de dirigir el PP. No tenc cap dubte que serà una notable dirigent i que mantindrà unides les diferents sensibilitats". I és que, precisament, aquest és el gran repte que tindrà Sugrañes damunt la taula. L'igualat resultat en les passades eleccions a la presidència del PP Balears fa que la candidatura "hagi de respectar els punts de vista dels qui es varen posicionar a favor d'un líder o l'altre. Estic segur que l'equip que presenti agradarà a la majoria de militants", assegura Antoni Camps.

Mentrestant, Coia Sugrañes treballa per tancar la llista de 23 persones que configuraran el seu equip. Cal remarcar que, a banda d'aquest nombre, cal afegir-hi els càrrecs de lliure designació i els nats. Hi ha marge de maniobra perquè la llista no es donarà a conèixer fins al mateix dia del congrés insular. Hi haurà representants que repetiran a la llista presentada per Santiago Tadeo l'any 2012.

stats