ARA DIUEN QUE...
Balears 25/05/2016

El PP no vol exposar gaire Teresa Palmer

Anirà als actes acompanyada d'altres candidats

1 min
Teresa Palmer, en roda de premsa acompanyada del cap de campanya, Joan Jaume.

Conscients que li falta experiència en l'arena política, els 'ideòlegs' de la campanya del PP no volen exposar gaire la seva candidata al Congrés, Teresa Palmer. Fins que agafi rodatge, l'exdelegada del govern central anirà als actes acompanyada d'escuders amb pes polític i de la resta de membres de les llistes al Congrés i al Senat.

El Consell de Mallorca i la Fiscalia

El Consell de Mallorca té previst aprovar aquest divendres un nou pla d'inspecció urbanística per tal de tramitar els més de 1.000 expedients pendents per possibles infraccions urbanístiques. En la presentació del pla, la consellera Mercedes Garrido ha explicat que a partir d'ara s'establiran nous criteris per tal de classificar els expedients irregulars per poder-los denunciar davant la delegació de la Fiscalia de Medi Ambient de les Illes Balears. Crida l'atenció que la mateixa consellera hagi considerat una bona idea, en resposta a una pregunta que li han fet en roda de premsa, comunicar-se amb la Fiscalia per preveure actuacions conjuntes o pel que fa a la tria que seguiran per denunciar. Si fins ara no han parlat amb la Fiscalia, quins criteris ha establert el Consell per seleccionar els casos que sí que denunciaran?

Sessions plenàries a l'agost?

El PP ha demanat que es facin sessions plenàries durant tot el mes de juliol. Els primers a respondre han estat els diputats de Podem: "Si hem de venir a l'agost, vindrem". Ara els distints grups parlamentaris hauran de consensuar fins quan allarguen el període de sessions.

stats