Balears 22/02/2017

El poliesportiu de Son Oliva serà una realitat a finals d'any

L'Ajuntament ha aprovat l'adjudicació de les obres a Acciona per un import d'1,6 milions d'euros. Constarà d'un pavelló amb graderies

Martí Gelabert
1 min
Plànols del nou poliesportiu de Son Oliva

PalmaEl nou poliesportiu de Son Oliva serà una realitat a finals d'any o principis del 2018. La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dijous l'adjudicació de les obres. És una "reivindicació històrica" del barri, segons la regidora d'Educació i Esports, Susanna Moll. S'hi invertiran 1,6 milions d'euros –una part provindrà de la Llei de capitalitat– i Acciona durà a terme la construcció. S'instal·larà a la parcel·la que limita amb els carrers de Joan Bonet, Pere IV i Pablo Iglesias.

Constarà d'un pavelló amb una pista poliesportiva i graderies. L'altre espai que formarà el recinte serà per a vestidors, magatzem, vestíbul i 13 places de pàrquing. En total, 2.347 metres quadrats de construcció i capacitat per a 588 persones. Les obres tindran una durada d'uns 8 mesos.

"Encaixa en el model de ciutat per crear espai al barri", ha exposat Moll, que també ha anunciat que tindrà usos escolars i per a l'esport base. L'objectiu, també, és que es tracti d'un espai "accessible i sostenible".

Aposta pels recintes esportius

L'Ajuntament treballa també en altres projectes per millorar les infraestructures esportives públiques de Ciutat. Ara mateix s'enllesteix el projecte d'aquest poliesportiu i el nou camp de futbol de l'Antoniana.

A més, es treballa per canviar la gespa del poliesportiu Germans Escales per fer possible un camp de rugbi a Palma. Al velòdrom de Son Moix es projectarà una pista d'atletisme per entrenar-s'hi. Per una altra banda, a Son Hugo, es farà una inversió de 2,2 milions d'euros com a "exercici de responsabilitat". Moll considera que "una de les millors piscines d'Europa s'està fent malbé" i, per tant, cal donar-hi resposta.

stats