Balears 10/07/2017

March demana "tranquil·litat" i "prudència" als sindicats davant les crítiques per les oposicions

Reclama separar les "reivindicacions justes" de les que no ho són

M. Gelabert
1 min
Els alumnes d'una escola, durant una classe

PalmaEl conseller d'Educació i Universitat, Martí March, ha demanat als sindicats "tranquil·litat" i "prudència" davant les crítiques que aquests han realitzat els darrers dies en relació amb les oposicions. "Cal esperar que acabin, seria bo que tothom tingui tranquil·litat i dades reals del que ha passat", ha dit.

En aquest sentit, March ha demanat "separar el blat de la palla" i les "reivindicacions justes" de les que no ho són. "El renou no ajuda a prendre decisions", ha subratllat el conseller. March ha explicat que des de la Conselleria es valorarà què ha funcionat i què no i que, amb vista a la propera convocatòria de l'estiu vinent, s'hi introduiran els canvis necessaris.

També ha volgut agrair i felicitar el treball dels tribunals ja que, segons pensa, "no s'han pogut defensar" i han "acceptat les crítiques".

Els sindicats, però, continuen amb els retrets. Aquest dilluns matí, UOB ha enviat un comunicat en què denuncia les "les presses, la improvisació i les arbitrarietats" a les oposicions. "La instrucció d'acabar tan aviat com sigui possible i una mal aplicada sobirania dels tribunals han ocasionat la majoria d'irregularitats denunciades", exposa UOB. Per exemple, fa referència a "temps insuficient", "enunciats incorrectes" i "l'incompliment del reglament".

UOB també demana una mesa sectorial urgent per tractar les incidències. El conseller, però, ha assegurat que "no tenim intenció de convocar-la" en aquests moments.

stats