Balears 22/02/2017

L'escola Es Liceu entrega el Fumeral 2017 a Maria del Mar Bonet

Es tracta de la segona edició dels premis de l'escola cooperativa, que reconeixen la tasca de les persones que enriqueixen el món cultural en llengua catalana

Ara Balears
1 min
Maria del Mar Bonet: “No he estat i no seré mai
 Una persona neutra”

PalmaL'escola cooperativa Es Liceu entregarà aquest 2017 el premi Fumeral a Maria del Mar Bonet, que celebra 50 anys de dedicació a la música. Des de l'escola es vol reconèixer la seva contribució a la divulgació i a favor de la llengua catalana.

Serà l'escriptora Maria Antònia Oliver, guardonada l'any passat en la primera edició d'aquest premi, qui entregarà el Fumeral 2017 a la cantant mallorquina. L'acte tindrà lloc el 22 de març a les 11 h, coincidint amb el lliurament de premis del certamen literari de l'escola. A més de Bonet, hi assistirà el batle de Marratxí, Joan Francesc Canyelles.

Des del Liceu asseguren que sempre han "mantingut el compromís amb la llengua i la cultura catalanes com a element per un ensenyament arrelat a l'entorn i dirigit cap a la integració en la cultura pròpia de l'illa". Aquests guardons premien, precisament, la tasca d'aquelles persones que han enriquit el món cultural en llengua catalana.

stats