CAS POLICIA LOCAL
Balears 30/05/2017

L'Ajuntament de Calvià manté la calma davant la querella d'Horrach i Salvá

Els advocats defensors de l'exdirector general de Comerç de Calvià detingut la setmana passada per la seva relació amb Cursach han presentat una querella contra el Consistori

Anna Schnabel
2 min
BCM, una de les discoteques més emblemàtiques del "magnat de la nit"

PalmaL'Ajuntament de Calvià ha manifestat "tranquil·litat" davant la querella que han interposat Pedro Horrach i David Salvá, els advocats defensors de l'exdirector general de Comerç Jaume Nadal, detingut dijous passat per la seva vinculació amb Tolo Cursach. Ho ha expressat Andreu Serra, tinent de batle del Consistori, per a qui la querella és "una estratègia de defensa desencertada" i, al mateix temps, una conseqüència "de fer les coses bé" per part de l'equip de govern, que "col·labora amb la justícia" i que "continuarà essent contundent amb el compliment de la legalitat".

Si bé l'Ajuntament encara no ha rebut cap comunicació oficial de l'escrit, certes informacions que han arribat al Consistori fan pensar que això respon a l'expedient disciplinari que varen obrir a Jaume Nadal "a partir d'una sèrie d'informacions i sospites" relatives a la revisió de la llicència de la discoteca BCM, propietat del magnat, que no estava en regla i que, per aquest mateix motiu, va ser clausurada a principis d'abril. L'expedient disciplinari que engegà el Consistori contra Nadal, segons Serra, va obrir-se amb l'única finalitat de "preservar la seguretat jurídica d'aquest ajuntament".

Per Serra, l'escrit dels advocats pretén qüestionar "l'actuació correcta de l'Ajuntament" intentant fer recaure la responsabilitat de les irregularitats a altres càrrecs. Considera, però, que el Consistori ja va demostrar quin era el seu tarannà amb el tancament de l'establiment de Cursach. El batle ha expressat la seva opinió a les xarxes socials amb relació a l'article d''Ultima Hora', que ha anunciat la interposició de la querella: "Uns informes tècnics ens van dur a clausurar BCM, a exigir l'estricte compliment de la legalitat establerta. El que passa és que, a vegades, això té un preu".

" data-width="500">

stats