Balears 05/06/2014

Inspecció diu que no es pot obligar els professors d’anglès a fer TIL

La direcció de l'IES Son Ferrer havia presentat una proposta de projecte TIL per al curs 2014-15 que suposava que el Departament de Llengües Estrangeres hagués de fer una hora de Ciències Socials i una de Tecnologia

Mercè Pinya
1 min

PalmaLa direcció de l'IES Son Ferrer havia presentat una proposta de projecte TIL per al curs 2014-15 que suposava que el Departament de Llengües Estrangeres hagués de fer una hora de Ciències Socials i una de Tecnologia. El departament afectat, que s'oposava a la mesura inclosa en el projecte trilingüe per al curs que ve, sol·licità una reunió amb Inspecció Educativa per consultar si els docents d'anglès podien ser obligats a haver d'impartir matèries no lingüístiques en anglès. L'inspector de la zona, Francisco García Caraballo, acudí ahir al centre de Calvià per reunir-se amb el Departament de Llengües Estrangeres. A la reunió hi eren presents també els membres de l'equip directiu.

Segons fonts del centre, García Caraballo va traslladar als docents que, després d'una consulta amb els serveis jurídics, els professors del departament d'anglès no poden ser forçats a impartir una àrea no lingüística.

La tensió als centres educatius aquestes setmanes de final de curs és especialment intensa. Els centres educatius han d'haver enllestit els projectes de Tractament Integrat de Llengües abans del 15 de juny. L'Assemblea de Docents ja ha iniciat una campanya d'assessorament per votar-hi en contra.

stats